Bentley lansira najneobičniju ski kolekciju na svetu

Ako ste mislili da je vožnja Bentley automobilom vrhunac luksuza, zamislite da na staze idete potpuno opremljeni u ski odeći brenda Bentley.

Britanski brend luksuznih automobila nije poznat po proizvodnji skijaške opreme, ali za zimsku sezonu 2022/23. udružio se sa brendom Bomber, kako bi zajedno kreirali izuzetno otmenu kolekciju za ljubitelje skijanja.

Poznate kao Bomber for Bentley ICE Edition, skije se isporučuju sa 3D dijamantskim amblemima. Napravljene isključivo od „najfinijih materijala“, predstavljene su u visoko poliranoj završnoj obradi, sa šest posrebrenih 3D dijamantskih amblema napravljenih od mesinganog poliranog nikla koji se zaista ističu. Štaviše, biće proizvedeno samo 200 pari skija ICE Edition.

Za kompletiranje zimskog izgleda predstavljen je i set štapova koji su napravljeni od ultra-laganog ugljenika i aluminijuma, sa ručkama koje su završene mekom eko kožom za vrhunski komfor.

Asortiman upotpunjuje lagana kaciga brenda Bentley koja je dizajnirana za brzinu, sigurnost i, naravno, stil. Napravljen od ultra laganih materijala i meke, izdržljive eko kože, kaciga od ugljeničnih vlakana je ručno izrađena. Sa integrisanim i uklonjivim fotohromskim vizirom, kaciga čak ima i ekskluzivni uklonjivi higijenski sistem oslobađanja mirisa kako bi bila sveža tokom cele sezone.

Kolekcija je namenjena strastvenim skijašima dubokog džepa jer ICE Edition skije koštaju 2750 dolara, kaciga se prodaje po ceni od 995 dolara, dok su štapovi 275 dolara.

Luxury Experience