Balenciaga lansirala Crocks papuče na platformu

Zaista bismo voleli da kreativni direktor slavne modne kuće Balenciaga, Demna Gvasalja nije ovo uradio.

Ne samo da su Crocs papuče ružne, nego ćemo sada imati verovatno novi trend-kroksice na platformu! Saradnja dva brenda Crocs i Balenciga izrodila je dizajn novog modela crocks papuča- Balenciaga Foam Crocs.

Dobra vest je što se radi o limitiranom izdanju! Papuče imaju 10 cm visoku platformu i ponuđene su u jarkim bojama-žutoj, zelenoj, pink i mnogim drugim nijansama. Dodatno ih možete personalizovati plastičnim Jibbitz ukrasima.

Ne znamo šta je spopalo Gvasilju da lansira ovaj model obuće, ali verovatno misli da se kroksice odlično kombinuju uz njihovu Extra Large Tote tašnu koja košta $2,145, a podseća na IKEA plastičnu plavu kesu od 99 centi.

Povodom pojavljivanja ovog modela kroksica na Paris Fashion weeku Gvasilja je rekao “One su veoma lagane i u budućnosti ćete sigurno moći uz pomoć 3D štampača da isprintate jedan ovakav model kod kuće, zato što su izrađene iz jednog komada penastog kalupa." Papuče će biti takođe ukrašene novim redizajniranim Balenciaga logom.

Oni koji vole Crocks papuče (čitajte-bolničko osoblje) zaklinju se u njihovu udobnost i medicinske benefite. Napravljene su od penaste smole “Croslite” i imaju sposobnost da se prilagode nozi nosioca. Iako još uvek nema reči o ceni, budite sigurni da ćete za novo modno čudo plaćati stotine dolara.

N.V.T.

Izvor Luxury Trump