Automobili Lamborghini i Tod's predstavljaju ekskluzivnu kolekciju obuće

Legendarni italijanski brendovi Automobili Lamborghini i Tod's udružili su snage kako bi kreirali revolucionarnu kolekciju obuće.

Ova ekskluzivna kolekcija „Tod’s for Automobili Lamborghini“ slavi zajedničke vrednosti dva lidera u industriji, pomerajući granice italijanskog stila. U srcu ove saradnje leži zajednička posvećenost viziji, strasti i tehnološkom istraživanju. I Tod's i Automobili Lamborghini, poznati po svojoj nepokolebljivoj posvećenosti dizajnu i izuzetnosti u proizvodnji, spajaju pažnju usmerenu na detalje i kontinuirano istraživanje u revolucionarnom partnerstvu.

Kolekcija predstavlja dva modela, kultne mokasine Tod's Gommino i elegantne patike, od kojih je svaki model proizveden u bojama inspirisanim prepoznatljivim brendovima. Tod's Gommino se može pohvaliti novim dizajnom, koji odražava liveriju Lamborghini super sportskih automobila. Karakteristični dodaci na đonu u vidu "krampona" poprimaju boju pete ili gornjeg dela, stvarajući besprekornu integraciju dva identiteta brenda.

Koža koja se koristi u kolekciji potiče od najboljih svetskih kožara, a proizvodni proces je svedočanstvo vrhunske izrade. Sečenje i šivenje kože se pedantno radi ručno, osiguravajući da svaki par bude remek-delo za sebe.

Kolekcija Tod's for Automobili Lamborghini je debitovala na Pitti Uomo u Firenci, prestižnom događaju koji se smatra „neophodnim“ za muškarce sa dobrim stilom. Dva Lamborghini Revuelto modela su bila izložena, naglašavajući sinergiju između dva sveta.

Ova kolekcija obuće služi kao inauguracioni korak u većem projektu koji će na kraju obuhvatiti kožnu galanteriju i kolekcije odeće. „Tod’s for Automobili Lamborghini“ obećava da će redefinisati luksuz i stil, donoseći prepoznatljivu suštinu oba brenda globalnoj publici. Kolekcija "Tod’s for Automobili Lamborghini" dostupna je na sajtovima brendova. Ova saradnja označava početak nove ere u kojoj spoj italijanske izrade i inovacija zauzima centralno mesto u svetu mode i dizajna.

Luxury Experience