Aquazzura slavi jubilej novom kolekcijom u saradnji sa brendom Swarovski

Italijanski brend Aquazzura ove godine slavi svoj deseti rođendan...

U čast jubileja, osnivač brenda luksuzne obuće, Edgardo Osorio, udružio se sa brendom Swarovski, kako bi zajedno lansirali kapsul kolekciju sandala. Aquazzura brend je predstavio novu kreaciju, odnosno ženstvene Aura sandale, sa skulpturalnom potpeticom optočenom Swarovski kristalima.

„Koristim Swarovski kristale od samog laniranja brenda Aquazzura i zaljubio sam se u ideju da zajedno radimo nešto zaista posebno“, rekao je Edgardo Osorio. „Za koncept koji stoji iza cipela, želeo sam da ovaj stil bude sve u vezi sa kristalima i ženskim nogama... ženom koja hoda u kristalima i ničim drugim.“

Ručno napravljeni u Italiji, svaki model je jedinstven i ima kaiš oko zgloba koji je dekorisan svetlucavim kvadratnim kristalima. Peta je naglašena ugrađenim i fasetiranim maksi kristalima osmougaonog kroja koje je za ovo ograničeno izdanje ekskluzivno razvila Swarovski Creators Lab.

Sandale su izrađene od različitih materijala i dostupne su u pet nijansi, poput Very Peri ljubičaste, metalik zelene, fuksije i providnoj pleksi verziji u svetlucavoj srebrnoj ili zlatnoj boji.

„Razvili smo određene boje i kamenje specijalno za ovu saradnju. Najdraži mi je kristal fuksije, koji sija u različitim nijansama. Sviđa mi se kako menja boju u zavisnosti od izvora svetlosti. Ovo nikada ranije nisam video“, rekao je Osorio.

Kolekcija je dostupna u prodavnicama Aquazzura i na sajtu brenda, kao i u odabranim vodećim buticima Swarovski i onlajn na platformi Creators Lab.

Luxury Experience