Anja Tejlor-Džoj oduševljava u novoj Dior kampanji za novu torbu Lady 95.22

U ekskluzivnoj kampanji, Dior poziva izuzetne žene da otkriju svoj način prisvajanja Lady 95.22, slaveći tako bezvremensku privlačnost ovog novog kultnog dodatka.

Za lansiranje svoje nove legendarne torbe, Lady 95.22, Dior predstavlja ekskluzivnu kampanju, uzdižući višestruke aspekte pluralne ženstvenosti, što je vizija koju oličavaju izuzetne žene, koje su se istakle u oblastima umetnosti, filma, sporta, književnosti, mode i muzike. Duboko ujedinjene svojim duhom nezavisnosti, one dele poruku univerzalnog i suštinskog sestrinstva koju nosi kreativna direktorka od njenog dolaska na čelo Dior ženskih kolekcija.

Zanosnija nego ikad, glumica Anja Tejlor-Džoj usvaja malu, crnu kožnu verziju Lady 95.22 sa zamršenim detaljima koji dodatno poboljšavaju arhitektonski oblik Dior Lady 95.22. torbe. Na seriji crno-belih slika koje je snimila fotografkinja Brižit Lakomb, Anja-Tejlor Džoj zadivljuje u ženstvenoj odevnoj kombinaciji koja je sačinjena od pletenog kardigana, pencil suknje i cipela sa kitten potpeticom.

U zabavnom i pronicljivom video snimku, talentovana mlada plavokosa glumica deli svoje lične priče i stilske inspiracije. Anja Tejlor-Džoj vodi nas na putovanje kroz svoje detinjstvo, prisećajući se svoje prve torbe. Ona takođe otkriva uticaje koji stoje iza njenog šik stila.

Sada i vi možete da kanališete svoju unutrašnju modnu devojku i dočepate se Lady 95.22 torbe, koja je dostupna za kupovinu u odabranim buticima širom sveta.

Luxury Experience