Amber Valeta & Karl Lagerfeld upravo su predstavili kolekciju eco-friendly torbi

Više slika

Više slika

Amber Valeta blista u najnovijoj kampanji Karl Lagerfeld, pokazujući revolucionarnu liniju eco-friendly aksesoara koju je kreirala u saradnji sa slavnim brendom...

Saradnja, istaknuta na seriji upečatljivih fotografija poznate fotografkinje Kler Rothstejn predstavlja kolekciju torbi Mirum. Reč je o inovativnoj kolekciji torbi koje su napravljene od nove, eko kože. Ovaj materijal je značajan po tome što ne sadrži plastiku i fosilna goriva, što je u skladu sa pomeranjem modne industrije ka održivijim praksama.

Kampanja, koju je dizajnirala Dena Đanini, suprotstavlja kultnu privlačnost Amber Valete sa urbanim šikom torbica. Sa dizajnima od crossbody do tote stilova, kolekcija je dostupna u zemljanoj paleti boja poput crne, braon i maslinaste boje. Svaki komad ima istaknut potpis Karla Lagerfelda na prednjoj strani za jedinstven akcenat.

Ambasadorka brenda je pozirala u nizu stajlinga koji naglašavaju svestranost torbi. Na jednoj fotografiji, ona kombinuje laganu, prozračnu bluzu sa belim farmerkama, odišući ležernom, ali sofisticiranom estetikom, dok nam druga prikazuje Amber u dinamičnoj crnoj odeći sa jaknom od veštačke kože i pantalonama širokih nogavica.

Luxury Experience