Air Force 1 Low "zablistaće" novim sjajem zahvaljujući Tiffany & Co. x Nike saradnji

Dva brenda potvrdila su glasine o zajedničkom kreiranju novog dizajna patika.

Svet mode nas stalno impresionira. Ovog puta je došla nova saradnja da „uzburka” svet mode i izazove naše interesovanje. Ovo je vest koja je kružila od prošle nedelje, ali je juče zvanično potvrđena - Tiffany & Co. i Nike su zvanično najavili svoje partnerstvo.

"Kralj" sportskih komada potvrdio je predstojeću saradnju sa Tiffany & Co. putem objave na Instagramu, koja je sadržala kutiju cipela Tiffany Blue, sa dobro poznatim i voljenim logoom brenda Nike i natpisom - "legendarni par".

Nakon uspešnog lansiranja Diamond Diamond Supply Co. x Nike SB Dunk Low "Tiffany" još 2005. godine, brend luksuznog nakita je verovatno čekao pravi trenutak da napravi zvaničnu saradnju sa Nike brendom, i konačno dobija svoju priliku.

Prvi snimci Tiffany & Co. x Nike Air Force 1 Low otkriveni prošle nedelje pokazali su da će patike verovatno biti dizajnirane sa luksuznim gornjim delom od sivog antilopa dopunjenim kožnim Swoosh znakom u Tiffany plavoj boji. Glasine takođe tvrde da će patike biti lansirane 2023. godine i da će koštati preko 400 dolara.

U stvari, ovo nije prvi put da se brend luksuznog nakita udružio sa brendom ulične mode - 2021.godine lansirao je liniju proizvoda u saradnji sa brendom Supreme kako bi se dopao mladima. LVMH je kupio Tiffany & Co. 2019. i kasnije imenovao Aleksandra Arnoa za potpredsednika za proizvode i komunikacije. Stoga, ovakvom saradnjom i angažovanjem Bijonse i Džej Zija za reklamnu kampanju, luksuzna grupa takođe ima za cilj da osvoji tržište Gen-Z.

Nike je takođe sarađivao sa nekoliko luksuznih brendova, kao što su Louis Vuitton 1s i Dior Jordan 1. Nedavna saradnja Nike x Swarovski je takođe bila impresivna, a uključivala je Air Force 1 i Cactus Plant Flea Market Dunk Low i predstavila svetlucavi Swoosh sa kristalima.

Ostaje samo da se otkrije ovaj novi dizajn!

Luxury Experience