15 Louis Vuitton torbi u koje vredi uložiti novac

Louis Vuitton brend se ne mora posebno predstavljati – verovatno ste već srećna vlasnica jedne od njihovih modela torbi...

Ukoliko je to istina, možemo potvrditi da imate sjajan ukus. Ipak, čak i u tom slučaju, odabir jednog stila torbe koji će odgovoriti na sve vaše potrebe, prateći i modne trendove, nije nimalo lak zadatak, osim ukoliko možete sebi da priuštite torbu iz svake njihove kolekcije...

Tokom godina, određeni stilovi torbi su bili u trendu, a potom su nemilosrdno pregaženi i sramežljivo zaboravljeni. Ipak, kroz decenije volatilnih trendova, Louis Vuitton torbe su ostale jedno od glavnih obeležja garderobera pravih fashionista. Dekadentne kreacije sa potpisom ovog brenda su po svojoj prirodi dugotrajne, a kreiraju se tako da se prenose sa generacije na generaciju, poput najdragocenijeg nasleđa. Ikonični dezeni odaju poštu istoriji revolucionarnih pokreta u industriji putovanja, dok vanvremenski nosive siluete obećavaju da će zauvek biti deo modne scene – neke više od drugih, doduše.

Nazvana ikonom mode od samog brenda, Speedy Louis Vuitton torba i dan danas je jedna od najpopularnijih – savršena je za sve situacije koje vam mogu pasti na pamet – spontani odmor u nekom romantičnom gradu, poseta Fashion Weeku… Neverfull definitivno odgovara svon nazivu i samim tim je postala jedan od najpoželjnijih Louis Vuitton aksesoara u čitavom svetu, dok Pochette Accessoires predstavlja odu udobnosti i pogodnosti.

Bilo da želite da odaberete svoju prvu Louis Vuitton torbu ili želite da se ponovite još jednom modelom u nizu, Louis Vuitton torbe su prave investicije koje se mogu kupiti odmah. U našoj galeriji otkrivamo najbolje opcije!

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience