Žene otkrivaju - kako miriše SAVRŠENI muškarac?

Nijedno čulo nije snažno i evokativno poput mirisa…

Miris u trenu oka može u vama probuditi uspomene na davno prošla vremena, podsetiti vas na prvu ljubav, prvi izlazak, romantični susreti ili bilo koji važan dan ili osobu koja vam je bila važna. Mirisi nas mogu asocirati na naš porodični dom iz detinjstva, godišnje odmore provedene na moru, stajanje u redu za kupovinu ulaznica za koncert omiljenog benda ili bilo šta drugo.

Možemo slobodno reći da oni nisu samo idealni završni detalj jedne odevne kombinacije, već sa sobom donose veliku dozu emotivnog značaja, ostavljajući za nama trag koji je teško izbrisati. Budući da je prvi utisak najvažniji, miris koji se obavija oko nas igra veoma bitnu ulogu u čitavoj toj priči, pretvarajući nas u osobu koje će se neko rado setiti ili onu koja će ispariti čim prođe.

Baš iz svih tih razloga, odabir prave kolonjske vode ili parfema igra veoma važnu ulogu u vašem životu. Kako biste emitovali te prave, olfaktorne signale, izbor pravog mirisa je od ključnog značaja. U želji da vam pomognemo da lakše otkrijete koja je aroma savršena za vas, odabrali smo čak pedeset muških parfema koji će vam pomoći da ostavite trag u svom svakodnevnom životu ili tokom tih važnih događaja, u kojima morate predstaviti najbolju verziju sebe.

Moramo naglasiti da su našu listu sastavljale dame, koje naučno dokazano imaju bolje čulo mirisa od muškaraca i definitivno mogu da nam kažu kako jedan savršeni muškarac treba da miriše. Udobno se smestite i prelistajte našu galeriju!

« 49 50 51 Pogledajte galeriju 2 3 4 »