Zavodljiv i očaravajući: nova moderna reinterpretacija Givenchy kultnog L'Interdit parfema

Putovanje kroz cvetne note, mirise ambera i energičan i začinski nagoveštaj. Givenchy predstavlja novi ženski parfem Givenchy L’Interdit Eau de Parfum Rouge!

L’Interdit je kultni, legendarni miris - parfem Odri Hepbern, koji je stvorio Hubert de Givenchy i nosila ga je samo ona. Zatim se pretvorio u legendarni parfem koji su zavolele žene širom sveta.

Sada luksuzni brend predstavlja najnoviju reinterpretaciju: L'Interdit Eau de Parfum Rouge. Miris pripada grupi fougere, sa amberom i cvetnim notama. Klasičan parfem, moderan i energičan sa laganim začinskim mirisima, savršen za one koji se ne plaše da budu prepoznati i pokažu svoju senzualnu eleganciju. Nema sumnje da može ući u rang najboljih ženskih mirisa 2021!

Novi Givenchy ženski parfem se otvara notama crvene narandže i iskričavim mirisom đumbira. Zatim dolazi delikatnost cvetnih aroma: tuberoza i jasmin miluju čula koja obavijaju kožu, sa začinskom notom lista paprike u pozadini. Mirisna piramida zatvara se jantarnim notama pačulija, sandalovine i vetivera.

Bočica je originalne verzije mirisa, koja je za ovu priliku odevena u intenzivne nijanse crvene. Sjajno i zaobljeno staklo je tamnocrveno, sposobno da otkrije odsjaje boje vatre kada se postavi na sunčevu svetlost, sa Givenchy logotipom postavljenim na srebrnu ploču blizu dozatora. Čak je i kapica iste bordo nijanse: misteriozna i očaravajuća boja, baš kao i žena kojoj je parfem posvećen.

Za parfemsku kampanju L’Interdit Eau de Parfum Rouge, Givenchy bira Runi Maru, američku glumicu i aktivistkinju. Žena sa dirljivom elegancijom, sposobna da savršeno odrazi duh novog parfema francuske kuće. Zagonetni i zavodljivi ženski miris, koji zna da bude prepoznat i opčinjen.

Novi parfem Givenchy L’Interdit Eau de Parfum Rouge već se može kupiti u svim prodavnicama francuskog lanca parfimerija. Dostupan je u formatima od 35 ml, 50 ml i 80 ml.