Zanosna lepota jeseni u novoj Chanel Beauty kampanji

Više slika

Više slika

Kristen Stjuart, ime koje je sinonim za modu i lepotu, lice je kolekcije Chanel Makeup za jesen-zimu 2023. godine.

To je nastavak dugog partnerstva, budući da je ambasadorka kuće već pozirala u kampanji za ready-to-wear za proleće 2023. godine. Ona sada donosi svoj ikonični izgled novoj kolekciji koja se bazira na toploti, svetlosti i promenljivosti godišnjih doba.

Chanel Makeup kolekcija za jesen 2023. godine je limitirano izdanje i inspirisana je jesenjim ekvinocijem, trenutkom koji označava početak omiljenog godišnjeg doba Gabrijel Šanel. Ova linija prikazuje paletu udobnih i svetlucavih boja. Uključene u ovaj sezonski asortiman su Ombre Première Libre senke za oči koje ističu oči, i Douceur D’Équinoxe Exclusive Creation, koja daruje koži sjajan sjaj.

Stjuart na fotografijama nosi duo rumenila u nijansama Beige & Corail i senke za oči u raznim tonovima, dok je sve majstorski nanešeno od strane šminkerke Ejmi Drame, koja je deo Comètes Collective tima, koji sarađuje sa Sesil Paravinom i Valentinom Li. Osim nijansi inspirisanih jesenjom ravnodnevicom, Chanel je takođe ove godine predstavio paletu senki za oči Les 4 Ombres Byzance, inspirisanu vizantijskim nakitom.

Kolekcija se dalje proširuje sa šest novih nijansi u liniji Rouge Coco Bloom i dve sveže nijanse Le Vernis lakova za nokte. Ovi elementi se zajedno ujedinjuju kako bi stvorili privlačan i sofisticiran izgled za sezonu, odražavajući kako besmrtnu zaostavštinu Chanel, tako i modernu lepotu koju Kristen Stjuart personifikuje.

Luxury Experience