Začinite svoje leto novim Trussardi parfemom

Novi i predivni Trussardi Dona Pink Marina parfem je romantičan, iskričav i prepun interesantnih cvetno-slanih aroma…

Ovo najnovije letnje Trussardi izdanje lansirano je početkom ovog meseca, a predstavlja onaj savršeni trenutak na plaži, kada je pesak topao, ali ne i vreo, tik pre zalaska sunca koje polako tone u more. Note različitog voća, cveća i mirisnog drveta dolaze sa kopnene strane, dok povetarac sa morske pučine dolazi sa svojim intrigantnim slanim mirisom. U jednom momentu, čitava kompozicija postaje ružičasta, dok vas obavija tišina, dok talasi nežno zapljuskuju obalu.

Pink Marina parfem posvećen je upravo tom trenutku, a potpisuje ga Natali Lorson, koja je želela da kreira olfaktorne memoare sa interesantnim notama pink grejpa, koje se stapaju sa svežim notama sorbea od dinje i iskričave energije limunovog soka. Sve to finiširano je izbalansiranom mešavinom nerolija, peščanog ljiljana i morske soli, dok kao svoj potpis, parfem ostavlja kremasti zaključak spravljen od sandalovine, kedrovine i pačulija.

Bočica ovog novog parfema kreirana je od belog stakla sa pink štraftama, koje aludiraju na dezene koje vetar stvara na pesku. Kvadratni oblik bočice sa zaobljenim ivicama dobio je aluminijumske obode sa dve strane, dok je ista nijansa pink primetna i na zatvaraču, koji je dekorisan vrpcom.

Na kraju, možemo još reći da je Trussardi Donna Pink Marina dostupan u formatu 30ml, 50ml, i 100ml Eaux de Toilette.