Za usne koje ostavljaju savršeni utisak

Poput parfema, omiljenih cipela sa vrtoglavo visokim potpeticama i omiljene tašne od koje se ne možemo odvojiti iako se na nekim mestima već pohabala, karmin koji nosimo na svojim usnama, mnogo toga govori o našem stavu i stilu...

Prateći svoju Summer 2021 kolekciju, Dior Makeup se vraća na scenu linijom novih proizvoda, koji će biti zvanično lansirani krajem ovog meseca. Poznati po svojim najprodavanijim Lip GLow i Rouge Dior karminima, slavni brend sada lansira ova dva proizvoda u novim nijansama, koje je odabrao niko drugi do Pitera Filipsa.

Dolazeći u Cherry 015, Seoul Scarlet 025 i Universal Clear 000, ikonični balsam za usne kreiran je od 97 % sastojaka prirodnog porekla. Ispunjen cherry uljem, balsam usnama pruža intenzivnu hidrataciju i obećava šest sati neprestanog sjaja.

Inspirisan svetom filma, Rouge Dior Star Edition karmin dobio je chic haute couture estetiku. Ponuđen u pet veličanstvenih nijansi, koje idu od nude, preko pink do narandžaste i crvene, vašem looku će pružiti senzualni mat izgled sa baršunastim finišom, dok je njegova formula napravljena sa crvenim božurom, cvetom nara i šea puterom.

Sa cenama od 37 i 44 dolara, novi karmini i balsami će biti ekskluzivno pred-lansirani 10. maja.