Za savršene letnje avanture - Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum

Jean Paul Gaultier u poslednje vreme lansira prave hitove – Scandal, Classique Pin Up, La Belle, La Male Aviator i tako dalje...

Njihova Le Male kolekcija proslavlja svoju originalnu kreaciju, jedan od najprodavanijih mirisau svetu parfema, koji je praktično obeležio eru devedesetih. Ova linija sadrži sjajne varijacije, kako bi zadovoljila puriste, odnosno ljubitelje originala, ali i mlađe generacije koje su spremne da rizikuju i ponesu ključne note na sasvim drugačiji način.

Najnovija kreacija originalnog mirisa privući će mnogo pažnje fanova originala, posebno zbog orijentalne i senzualnije strane kompozicije, bazirane na svežim i nežnim kontrastima.

Ovaj najnoviji miris nastao je kao saradnja između dva stručnjaka u svetu parfema – Kventina Biša i Natali Gracije-Keto. Lavanda i kardamom su i dalje najupečatljivije note koje potiču iz originalne kreacije, koje se zajedno sa vanilom stapaju na sasvim novi način. Novi miris takođe dolazi sa toplijim, orijentalnim drvenastim notama, koje su savršena podrška snažnoj i odvažnoj impresiji koja je kao kontrast dobila sveže, nežne, puderaste note.

Le Male Le Parfum dostupan je u varijantama od 75 i 125 ml.