Za prave muškarce – novi Givenchy parfem sa notama viskija

Kreirajući prepoznatljive mirise od 1950-ih, francuska luksuzna kuća Givenchy je apsolutni gospodar ovog područja.

Najnovije izdanje nosi naziv Givenchy Gentleman Réserve Privée i nudi besprekornu ravnotežu između različitih mirisnih elemenata. Ako spadate u muževne tipove, ali imate izraženu slatku i senzualnu stranu, ovo je definitivno miris za vas.

Givenchy Gentleman Reserve Privee miris je formulisan sa zadivljujućim sastojkom koji daje jedinstven mirisni potpis u centru svoje pažnje, a u pitanju je apsolut viskija koji je napravljen od ječma iz prefinjene škotske destilerije, transformisan u Grasu tako da se može integrisati u parfemsku kompoziciju.

Kvalitete viskija dodatno oživljavaju susedni sastojci kao što su iris, benzoin i kesten. Dobijeni miris pruža savršenu kombinaciju snage i osetljivosti, što je upravo ono čemu se čovek može nadati u ovom modernom svetu.

Kao i sve Givenchy kutije parfema i ova je napravljena od papira iz održivih izvora koji se može reciklirati. Bočica je obučena u prelazne nijanse tamnobraon i ćilibara, nudeći vizuelni pogled na toplu kompoziciju proizvoda.

Zatim imamo sam miris, koji je na prvi dašak pravi spektakl. Visoke note semena korijandera i bergamota stvaraju svež, aromatičan akord koji vešto prikriva toplo i senzualno srce. Puderasti, blago drvenasti iris upotpunjuje se slatkoćom benzoina i kestena kako bi se osnažile note ambera.

Već veliki hit među korisnicima, Givenchy Gentleman Reserve Privee je kao savršen muškarac u obliku mirisa.