Želite savršenu boju karmina? YSL ima pravu stvar za vas

Beauty gigant L’Oreal, upravo je predstavio specijalnu tehnologiju personalizacije, koja će u celosti transformisati svet svih ljubitelja šminkanja…

U pitanju je uređaj koji pravi boju karmina po meri, a obećava vam “neograničeni broj nijansi, na dohvat ruke”. Složićete se sa nama da je ovo jedna zaista sjajna ideja, iako će nas u suštini lišiti uzbuđenja kupovine novog karmina i ponosnog izlaganja čitave naše palete boja, tonova i nijansi.

Sve što vam je potrebno jeste iOS ili Android aplikacija koja uključuje “točak boja”, kako biste odabrali svoju omiljenu nijansu. Osim opcije kreiranja nijanse koju same birate, L’Oreal novitet dolazi sa opcijom Shade Match, koja će prilagoditi boju karmina u zavisnosti od vaše odevne kombinacije, fotografije koju skenirate i slično tome. Pored toga, tu je i Shade Stylish opcija, koja će vam prikazati tri najbolje nijanse koje će se uklopiti sa vašom odevnom kombinacijom!

Korisnici njihovog hi-tech karmina mogu istraživati kreacije drugih korisnika i deliti ih sa svojim prijateljima, YSL beauty ekspertima i kim god drugim požele. Kada odaberete svoju savršenu nijansu, L’Oreal aparat će izbaciti jednu “porciju” koju možete naneti pratećom četkicom.

Na kraju, moramo naglasiti da karmin koji dobijate u boji po vašoj želji jeste YSL Beauty Velvet Cream Matte Finiš formula. Uređaj će vas koštati 299 dolara, i već sada ga možete poručiti!