Wellness za muškarce: 5 stvari koje možete učiniti za sebe i svoju kožu

Iako živimo u 21.veku, dobu jednakosti i međusobnog poštovanja, neke stvari su i dalje obavijene velom tabua…

Činjenica je da se muškarci i žene umnogome razlikuju – bilo da se radi o podeli poslova, garderobi, stilu, ulozi u domaćinstvu ili nezi sopstvenog izgleda. Dok žene troše neverovatne sume novca na kreme, serume, šminku i ostalu kozmetiku, posete frizeru, manikiru i salonima lepote, muška nega kože i lepog izgleda, uglavnom se svodi na afteršejv i umivanje sapunom.

Ipak, činjenica je takođe da briga o fizičkom izgledu može biti krucijalna stavka na vašem putu ka uspehu, iako je mnogi zanemaruju. Održavanje fizičkog izgleda mnogima od njih deluje kao nemoguća misija, posebno uzimajući u obzir činjenicu da su proizvodi za muškarce u ovom domenu i dalje donekle ograničeni.

Stav ispunjen samopouzdanjem je impresivna osobina koju treba posedovati i od koje mnogo zavisi, ali uglađeni izgled je nešto što vam je potrebno kako biste bili uspešni i u privatnom, i u poslovnom segmentu svog života. Ovog puta, odlučili smo da sa vama otkrijemo pet jednostavnih načina koji će vam pomoći da svoj izgled podignete na novi nivo, bez mnogo muke.