Vilijam Los i Anjali Torvi zvezde kampanje Marc O’Polo Unisex Eau de Parfum

Više slika

Više slika

Svež iz svoje avanture sa Wormland u Solo House, Vilijam Los se vraća u naš centar pažnje...

Ovoga puta nije sam, pridružuje mu se Anjali Torvi, i zajedno su lica Marc O’Polo Unisex Eau de Parfum. Uhvaćeni u crno-belim slikama koje potpisuje Michele Di Dia, ovaj dvojac bez napora prenosi opuštenu esenciju mirisa.

Najnoviji olfaktorni poduhvat Marc O’Polo nudi omaž svojoj skandinavskoj baštini, ljubavno pismo elementima. Trio mirisa - Earth, Rain i Sky - pruža održivo, vegansko iskustvo koje je transparentno kao nordijsko jezero, bez testiranja na životinjama i čisto sertifikovano.

Earth, jedan od tria, spaja švedsku ružu sa notama sandalovine i kedra. To je kao šetnja kroz šumu gde tlo šapuće tajne. Rain, s druge strane, predstavlja igru između bergamota, arktičke soli i vetivera. Budi osećaj osvežavajuće svežine letnjeg pljuska, i možemo slobodno reći da je u pitanju miris koji je istovremeno živahan i čist.

Sky upotpunjuje trio mirisa Marc O’Polo Unisex Eau de Parfum sa mešavinom jednako prostranom kao i njegovo ime. Oblačnica se sastaje sa švedskom brusnicom i brezom, stvarajući topli i eterični miris. To je olfaktorni ekvivalent gledanju zalaska sunca, odnosno onom momentu kada se naše misli gube u njegovim nijansama, dok istovremeno osećamo da smo pronašli srž samih sebe.  

Luxury Experience