Viktorija Bekam lansira novu paletu senki

Nova kolekcija sadrži tople tonove, koji idu od nežne boje šampanjca do tamne, bogate bronze…

Trenutno dostupna u Signature, Tuxedo, Royal i Tweed varijantama, Victoria Beckham Beauty najavljuje lansiranje svoje Smokey Eye Brick palete u novoj neutralnoj varijanti, nazvanoj Silk. Inspirisani Victoria Beckham jesen/zima 2020 kolekcijom, kozmetički brend je kreirao ovu novu paletu, kao nešto što će vam pomoći da kreirate savršeni makeup look sa suptilnim sjajem svile.

“Razmišljala sam o tenziji koja postoji između prefinjenosti i pobunjeništva. Bila sam inspirisana različitim idejama žene, bez restrikcija. Osećajem koji nam govori da ne moramo uvek poštovati pravila. Možemo pratiti sopstvene instinkte. Ovaj look je jednostavan, svež i zdrav, uparen sa zlatnim akcentima koji će vam omogućiti da zablistate”, stoji u zvaničnoj press objavi.

Svaka nijansa iz nove palete je bogato pigmentisana i dolazi sa svetlucavim finišom koji očima daje suptilnu dimenziju. Što se formule tiče, sastojci uključuju kompleks hijaluronske kiseline u prahu koji senkama omogućava lako nanošenje. Dizajnirane sa održivošću na umu, sve palete iz ove linije napravljene su bez plastike u pakovanju.

Pored svega navedenog, Viktorija Bekam je objavila da će 20 % zarade Victoria Beckham Beauty i svog modnog brenda donirati brojnim humanitarnim organizacijama, kao vid pomoći u borbi protiv korona virusa. Cena nove palete iznosi 54 dolara, a možete je kupiti putem zvaničnog sajta brenda.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion