Viktor & Rolf Flowerbomb Tiger Lily - putovanje u divlje srce prirode

Najnovija kampanja parfema Viktor & Rolf cveta esencijom leta, prikazujući uvek šarmantnu Emili Ratajkovski kao lice parfema Flowerbomb Tiger Lily.

Supermodel, koja je očarala svojim prisustvom u prošlogodišnjoj kampanji Flowerbomb, vraća se sa istom privlačnošću. Ove sezone, ona pozira isped objektiva fotografa Antonija Arkijera okružena živopisnim cvećem u dramatičnom topu odražavajući dinamičan karakter parfema. Flowerbomb Tiger Lily vas poziva da se prepustite čulnom bekstvu u bujni, tropski raj.

"Žena Flowerbomb Tiger Lily zrači energijom – može da osvetli svaku prostoriju u koju uđe. Zamišljam nekoga ko voli leto, ko je bio na suncu i ko ima energiju i sjaj oko sebe koji zrači“, kaže Emili Ratajkovski o mirisu.

Parfem Viktor & Rolf se otvara osvežavajućim akordom kokosovog mleka, koji budi čula i utire put do cvetnog srca gde egzotični tigrasti ljiljan potvrđuje svoje prisustvo. Ova jedinstvena mešavina utkana je u divljinu prirode sa sofisticiranim obrtom, dopunjena akordom zrelog manga koji se obavija oko tople baze benzoina. To je miris koji spaja cvetne note sa amberom i voćem, stvarajući tropsku senzualnost koja je podjednako opojna koliko i osvežavajuća.

Parfem dolazi u raskošnom, eksplozivnom pakovanju u nijansi ćilibara kao simbol snage i žestoke ženstvenosti. Dizajniran je za modernu ženu koja korača nezavisno i prihvata svoju individualnost.

Luxury Experience