Veličanstvena proslava 170. godišnjice kultne Guerlain flaše

Svet luksuzne parfimerije uskoro će biti svedok izvanredne saradnje između Guerlain, renomirane francuske parfimerijske kuće i majstora staklara Aristida Nažona.

U domenu vrhunskih mirisa, Guerlain zauzima posebno mesto zbog svoje dugogodišnje posvećenosti kvalitetu, inovacijama i umetnosti. U znak sećanja na 170. godišnjicu njihove prepoznatljive Bee Bottle Guerlain se udružio sa virtuozom staklarstva Aristidom Nažonom kako bi kreirali flašicu od murano stakla koja oduzima dah, a u kojoj se nalazi miris brenda Le Bouquet de la Mariée.

Nova spektakularna flašica je pravo remek delo izrade i biće lansirana 1. maja ekskluzivno na Guerlain sajtu. Ukrašena skulpturalnim cvećem prožetim 24-karatnim zlatom, ona poseduje intrigantni dizajn koji deluje kao da se izliva iz nje. Zlatne pčele, koje podsećaju na originalnu flašicu, krase spoljašnjost, dok je u sredini ponosno prikazan datum njenog nastanka, 30. april 1853.

Samo deset ovih graviranih flašica ograničenog izdanja biće dostupno, a svaka će se prodavati za impresivnih 27.000 dolara. Ova saradnja se prirodno uklapala, jer i Guerlain i Aristid dele duboko poštovanje prema prirodi.

Aristid je uronio u istoriju i priču iza mirisa Le Bouquet de la Mariee kako bi oživeo ovu viziju. Sa notama cveta narandže, mošusa i vanile, miris je inspirisan emocijama neveste na dan njenog venčanja. Koncept i dizajn prve flašice Nažean je realizovao za samo sedam sati, kapsulirajući nezaboravan trenutak kada mlada baca svoj buket.

Fuzija buketa neveste sa Bee Bottle simbolizuje suštinu mirisa Bouquet de la Mariee, hvatajući magiju i radost bezvremenskog trenutka.

Luxury Experience