Vanilla Sex - Novi Tom Ford parfem koji će vas očarati

Budite spremni da podlegnete Vanilla Sex čarima...  

Kuća Tom Ford predstavila je svoju najnoviju kreaciju u svetu parfema Vanilla Sex. Novi miris je jedinstvena kompozicija koja kombinuje toplinu vanile sa senzualnim svetom ljubavi, stvarajući jedinstveno aromatično putovanje.

Vanila, poznata po svojoj slatkoj i prijatnoj noti, čini jezgro Vanilla Sex parfema, ali ovaj miris nije samo još jedna verzija vanile. To je njen prefinjen i višedimenzionalni izraz, koji dodaje osećaj misterije i napetosti, čineći je oličenjem senzualnog zadovoljstva.

Zavodljivi osećaj koji emituje Vanilla Sex je pojačan dodatkom komplementarnih nota koje ističu senzualnu prirodu mirisa. Note cveta narandže i drveta pačulija daju izuzetno zavodljiv ton, čineći ga pravim čulnim iskustvom.

Pakovanje mirisa odiše karakterom prefinjenog luksuza koji karakteriše Tom Ford proizvode. Bočica, sa čistim linijama i krem-zlatnom završnom obradom, predstavlja umetnički predmet koji odražava eleganciju kuće.

Očekuje se da će Vanilla Sex postati sledeći „must have“ miris za one koji traže uzbudljivo i senzualno iskustvo. Kombinovanom snagom vanile i seksualne napetosti, parfem obećava da će ispuniti očekivanja ljubitelja luksuznih parfema.

Luxury Experience