Valentino predstavlja novi parfem Voce Viva Intensa

Duh optimizma i spremnost da budete svoji - ova poruka se krije u svakoj noti nove mirisne kreacije brenda Valentino.

Valentino svoju kolekciju parfema dopunjuje novim mirisom - Voce Viva Intensa, čije je lice Lejdi Gaga, ikona stila u modernoj medijskoj industriji.

Nakon godinu dana, brend Valentino predstavlja ažuriranu verziju omiljenog mirisa Voce Viva, koja je još intenzivnija od prethodne. Novitet na kojem su radile parfimerke Honorine Blank i Amandin Klerk-Mari spreman je da svakoj ženi pruži samopouzdanje i odlučnost kako bi pronašle svoj poziv i ostvarile svoje najdraže snove.

Voce Viva Intensa otelotvoruje trojstvo Valentinovih vrednosti - boje, stila i visoke mode. Rezultat je neverovatno harizmatičan miris koji će dotaknuti sva vaša čula. Miris se otvara zadivljujućim citrusnim notama sa akordom sočne kruške. Buket belog cveća u srcu upotpunjen je novim elementom - sambac jasminom, koji parfemu daje posebno ženstveni zvuk. Među baznim notama ističe se akord kristalne mahovine, pojačan teksaškim kedrom, koji ostavlja živopisan utisak na svakoga.

„Za poklopac i pakovanje Voce Viva Intensa, Pjerpaolo Pićioli je ponovo interpretirao ikoničnu crvenu boju modne kuće. To je bogatija, živahnija i senzualnija crvena sa podtonovima ljubičaste."