Uživajte u letu uz novu Dioriviera kolekciju Dior Beauty

Žudite za letnjim odmorom? Dior Parfums je tu da vas ove sezone odvede na Francusku rivijeru sa svojom limitiranom kolekcijom La Collection Privee Dioriviera.

Šarm mediteranske obale, ljubav prema putovanjima i avanturama, kao i gozba za sva čula, upakovani su u bočice limitiranog izdanja nove Dioriviera kolekcije. Četiri kultna mirisa iz La Collection Privee sada dolaze u klasičnim letnjim nijansama. 

Mirisi, sinonim za senzualno blagostanje i putovanja, smešteni su u transformisane cilindrične futrole koje su sada ukrašene okeansko plavim prugama, a savršeno se slažu i sa Dior Diorivera Forever Couture Perfect Cushion, koji takođe karakteriše bezbrižan letnji dizajn.

Za početak, tu je Eden-Roc koji obuhvata duh ostrva Panerea sa notama mora i peska. Još jedan dragulj je Balade Sauvage sa svežim notama smokve i bergamota i Jasmin des Anges koji je inspirisan kasnom berbom iz Grasa. Na kraju, imamo Bois d’Argent sa akordima irisa i toskanskim suncem kao muzom.

Pored mirisa Dioriviera koji dolaze u 3 veličine, 40 ml, 125 ml i 250 ml, tu je i zapanjujuća Dioriviera putna futrola koju nećete želeti da propustite. Obučena u prekrasan Toile de Jouy print koji je kreirala Marija Gracija Kjuri, sprej za putovanja koji sadrži miris po vašem izboru je savršena pratnja za osveženje u pokretu.

Na kraju, tu je Dioriviera Eden-Roc sveća koja će doneti dozu sunčane francuske rivijere u vaš prostor. Kolekcionarska sveća sadrži radosnu mešavinu Toile de Jouy delikatno graviranog na keramici, sa prugama na kućištu, koje će se lepo uklopiti u svaki enterijer.

Spremni za prelepo Dior leto? Kolekcija La Collection Privee Dioriviera je ekskluzivno dostupna od 1. juna 2022.

Luxury Experience