Uronite u novu avanturu sa toaletnom vodom Jimmy Choo Man Aqua

Organska kombinacija brutalnosti i elegancije u najromantičnijem muškom mirisu ovog leta...

Osnažujuće primorsko jutro koje se susreće sa svežim povetarcem i snažnim morskim talasima, zasićeno je aurom avanturizma, novih mogućnosti i neobuzdane unutrašnje energije, koja je dobro poznata predstavnicima jačeg pola.

Parfimeri Pol Gerlen i Džulijen Raskinet, inspirisani primorskom romantikom i estetikom surfovanja, uneli su svoje najiskrenije emocije u olfaktornu piramidu novog mirisa Jimmy Choo Man Aqua.

Seksualna privlačnost, beskompromisnost i elegancija - tri su pokretačka principa parfemskog noviteta, koja se prepliću i crtaju sliku savremenog muškarca. Drveni začin i ledena morska svežina u tonalitetu mirisa zvuče tako harmonično da se čini da su stvoreni da budu zajedno.

Parfem se otvara notama kardamoma i grejpfruta, koji zajedno čine pravi mirisni vrtlog, sličan peni koja se stvara prilikom surfovanja. Geranijum i muskatna žalfija u srcu mirisa pojačavaju svežinu citrusa, dok morski akord Jimmy Choo Man Aqua daje potpis piramidi. Pačuli i amber upotpunjeni su algama i mahovinom, koje kompoziciji daju posebnu originalnost.

„Kao dinamičan miris sa svežim morskim srcem, Jimmy Choo Man Aqua je hrabar novi izraz beskompromisne elegantne muškosti“, poručuju iz kuće Jimmy Choo, povodom lansiranja novog parfema.

Luxury Experience