Upoznajte Chanel Limited-Edition N°5 advent kalendar

Izgleda da su ove godine praznici malo ranije stigli!

Chanel Beauty je upravo predstavio svoj ekskluzivni advent kalendar N°5 koji je deo praznične kolekcije 2021 i to je kalendar koji sigurno nećete želeti da propustite.

Sve oči su uprte u upečatljivu „fasadu“ advent kalendara koja je oblikovana kao ogromna boca legendarnog mirisa kuće, proslavljajući njegov stoti rođendan. Bela kutija dolazi u kompletu sa zlatnim Chanel detaljima i nepogrešivim natpisom Chanel N°5 na prednjoj strani.

Kolekcionarska kutija se otvara i unutra ćete pronaći dve strane kalendara koje su potpuno ispunjene beauty iznenađenjima. Zaista nalik umetničkom delu, kutija se uvek može čuvati kao ukrasni komad ili šik rešenje za skladištenje nakon što završite sa odmotavanjem svih poklona.

Za razliku od advent kalendara koji su ispunjeni sa uobičajenih 12 ili 24 poslastica, ovaj sadrži ukupno 27 kutija, numerisanih od 5 do 31. Postoji dublje značenje ove nekonvencionalne linije sa brojem 5 koji predstavlja parfem, naravno, i 31 za legendarnu adresu francuske luksuzne kuće u Rue Cambon 31 u Parizu.

Ako volite spojlere, biće vam drago da znate da vas očekuju bočice parfemske vode N°5. ruževi Rouge Allure i Le Vernis lakovi u novim nijansama crvene. Pored šminke, otkrićete i mnoštvo drugih dodataka posvećenih mirisu, koji su specijalno dizajnirani za ovu priliku. Očekujte da ćete pronaći narukvicu sa brojem 5 iza jedne od tih numerisanih kutija i jedinstvenu snežnu kuglu za magični kraj godine, zajedno sa specijalnim nalepnicama, priveskom za ključeve, ogledalom i još mnogo, mnogo toga.

Limitirano izdanje advent kalendara N°5  prodavaće se ekskluzivno u Chanel beauty buticima od 16. oktobra 2021.