Ultra luksuzna beauty kolekcija inspirisana Čudesnom Ženom

Saosećajna, takmičarski nastrojena i očigledno zgodna su osobine koje definišu Wonder Woman, baš kao što to čini Limited Edition Fragrance & Bow Lipstick Case sat, zasnovan na liku ratnice, koja izbegava bitke, ali dobija rat…

Moramo priznati da smo očarani činjenicom da će se Gal Gadot još jednom naći u ulozi heroine, Wonder Woman. Nakon što smo se oduševili Miu Miu Wonder Woman kolekcijom majica, moramo priznati da nas je podjednako obradovala nova kolekcija House of Sillage, koja je ustanovljeno ime u svetu luksuzne haute parfimerije i kozmetike.

Ljubitelji Wonder Woman mogu unaprediti svoje kolekcije posvećene čuvenoj Amazonki, kupovinom najnovije Wonder Woman 1984 kolekcije, koja sadrži futrolu za parfem i karmin, kreirane u partnerstvu sa Warner Bros. Wonder Woman 1984 miris je odvažan i smeo, a daće vam dovoljno snage da pronađete svoj put i strastveno pratite svoju sudbinu. Wonder Woman bi sama bila oduševljena ovim multihromatskim kreacijama, koji odišu žestokom ženstvenošću i zabavom.

Komadi iz kolekcije će vam dati priliku da oslobodite svoju unutrašnju boginju, zahvaljujući notama davane, pink bibera, maline i bergamota, koje su akcentovane bademima, mošusom i vanilom. Poput njene muze, ova bočica se izdvaja ručno oslikanim more efektom, kreiranim na najfinijem francuskom staklu.

Odvažna futrola za karmin podseća nas na bočicu parfema, zahvaljujući sličnim, brilijantnim multihromatskim potezima. U njoj se nalazi dopunjivi karmin odvažne crvene nijanse, jednostavno nazvan Wonder Woman. Zahvaljujući prisustvu više od 300 dijamantski sečenih Swarovski kristala, predivna futrola za karmin veličanstveno emulira oklop Wonder Woman.

Na kraju, možemo još reći da će čitava kolekcija od ovog meseca biti dostupna za kupovinu, a ograničena je na samo 400 komada. Parfem možete kupiti po ceni od 400 dolara za 75 ml, dok će karmin biti dostupan za 250 dolara.