Ulepšajte svoje proleće novim Guerlain parfemom

Ljubitelji parfema – imamo dobre vesti za vas…

Guerlain se vraća na scenu sa sasvim novim mirisom, Muguet 2021. Od 2006.godine, slavni brend predstavio je novu Muguet ediciju svake godine, kako bi proslavili đurđevke i opčinjavajući miris kojim opijaju.

Bez iznenađenja, izdanje za 2021.godinu je u skladu sa svojim prethodnicima. Sa svežim i cvetnim notama, latice koje sačinjavaju ovaj parfem otkrivaju nežne, delikatne note đurđevka, presečene akcentima ruža i jasmina, budeći tako prolećnu toplinu. Parfem ima nežne i slatke nagoveštaje, zajedno sa svežinom leta.

Za svoje najnovije izdanje, brend se udružio sa pariskim dizajnerom tekstila i papira, Lusi Ture, kako bi kreirali ikoničnu Bee Bottle flašicu parfema. Ona sadrži moderne, prilagđene 3D ukrase, koji su stilizovani tako da predstavljaju prolećne đurđevke u punom cvatu, otvarajući se graciozno prema kupoli dekantera.

Izuzetni elementi od organze, ručno šiveni listići, cvetovi kreirani od belih bisera krase bočicu, koja na savršeni način oslikava raspoloženje samog mirisa. Ograničen na 4.500 komada, Guerlain Muguet Millesime 2021 će biti predstavljen u varijanti od 125 ml uz putni miris od 30 ml.