Tri senzualna parfema Christian Louboutin

Najnoviji parfemi kuće Christian Louboutin za dame, nose neobična imena - Bikini Questa Sera, Tornade Blonde i Trouble In Heaven.

Trenutno su dostupni u robnim kućama Saks Fifth Avenue i Bergdorf Goodman, a savršen su dodatak vašim postojećim kolekcijama ili poklon za predstojeću zimsku sezonu.

Ovo je prvi izlet ovog brenda na tržištu parfema, a Christian Louboutin nastavlja svoju ekspanziju u svetu aksesoara i lepote. Nedavno smo videli lak za nokte i karmin u beauty ponudi. Parfemi su lansirani u najboljem mogućem modnom tajmingu. Trenutno je sezona Nedelja Mode u svim modnim metropolama i ovi će vas parfemi “zagrliti” svojim prepoznatljivim i karakteristični mirisom.

“Želeo sam da u centar pažnje stavim ženu i njene potrebe. Želeo sam da ovi parfemi naglase aspekt ženske ličnosti i da pričaju priču o njoj koja je tajna,  koju možda čak i ona sama ne zna. Želeo sam da ženama dam priliku da se izraze i uživaju u sopstvenoj ženstvenosti”, rekao je dizajner.

Svaki od parfema je potpuno različit. Da, ujedinjeni su oko iste ideje, ali dizajner kaže da je želeo da dočara kroz parfeme onaj isti osećaj koji imate kada pritiskate dirke klavira - udarite dirku, a zatim imate tu divnu rezonancu, kao eho. Isto je, kaže, sa parfemima. Postoje note i pod note. Postoji taj prvi momenat kada nanesete parfem, a onda on menja karakteristiku, ostavljajući tragove. Le sillage. (franc. trag koji brod ostavlja za sobom)

Bikini Questa Sera je intenzivan miris inspirisan Egiptom. Sadrži jasmin i tuberozu koji su zarobljeni u crveno-zlatnu flašicu koja predstavlja zapaljivi amber u kombinaciji sa zlatnim suncem.

Tornade Blonde kao bazu poseduje crvenu ružu, slatkast miris sa notama ljubičice i ribizle, evocirajući ljubav, senzualnost i želju. Bočica ima isti dizajn kao i prethodna, ali je u boji toplog kristala granata sa zlatnim odsjajem.

Trouble In Heaven je najseksipilniji od sva tri parfema. U sebi sadrži mešavinu pačulija i tonka absolue (semenje drveta Dipteryx odorata) sa primesom orijentalnog toplog ćilibara. Nudi osećaj klasike i elegancije, a purpurno zlatna flašica podseća na iris koji je u srcu ovog parfema.