Top lista: parfemi koji nam poboljšavaju raspoloženje

Od Chanel parfimisanih olovaka, do noviteta koje potpisuje Jo Malone, ovi parfemi će vam definitivno poboljšati raspoloženje…

I dok mi koji radimo od svojih kuća trenutno imamo veliku sreću zbog toga, činjenica da smo svakog dana zatvoreni u svojim domovima uzima svoj danak. Ukoliko osećate teskobu zbog samoizolacije i policijskog časa, odnosno nemogućnosti da izađete u šetnju ili se sastanete sa prijateljima i članovima porodice, internet vam nudi brojne informacije koje vam mogu pomoći prilikom kreiranja nove rutine. Kako mnogi stručnjaci tvrde, bolje ćete se osećati ako se svakog dana obučete kao da idete na posao i stavite parfem.

Iako ovo možda zvuči besmisleno i frivolno, moć mirisa se ne sme potcenjivati. Ukoliko samo na tren osetite miris svog omiljenog parfema, raspoloženje će vam se odmah barem za nijansu popraviti. Ukoliko nemate omiljeni parfem ili isti želite da promenite, znajte da imate sreće – ova godina nam je donela brojne fantastične novitete među kojima možete birati.

Otkrijte u našoj galeriji o kojim se mirisima radi: