Top Lista: najbolji parfemi za svako romantično raspoloženje

Po svemu sudeći, od decembra do marta, Kupidon svoje čuvene strele puni električnim nabojem, zbog čega svaka ljubavna priča dobija senzualne note koje su neponovljive i neopisive…

Ukoliko ste ikada osetili novu ljubav u tom periodu, onda definitivno znate o čemu pričamo. I dok naučnici i dalje pokušavaju da odgonetnu šta je to tačno ljubav i zbog čega ona utiče na svaki aspekt našeg postojanja i života, parfimeri daju sve od sebe kako bi kreirali mirise koji odišu romantikom i asociraju nas na onaj trenutak kada smo po prvi put shvatili da smo zaljubljeni.

Strastveni ljubavnici prema rečima najpoznatijih parfimera sveta gravitiraju prema zemljanim, drvenastim mirisima i akordima ouda koji odišu seksepilom, posebno onda kada su protkani tonovima vanile ili začina. Večni romantici obožavaju miris ruža i drugog cveća, koji ih poput pravog buketa opija i ispunjava toplinom.

Bilo kako bilo, privlačni parfem je završni dodir  vašeg celokupnog stila, u kombinaciji sa odećom, aksesoarima i nezaobilaznim stavom. Lov za idealnim mirisom koji će postati nešto poput vašeg potpisa i probuditi osećanja ljubavi u vama i vašoj voljenoj osobi sličan je potrazi za pravom ljubavi – deluje vam kao da vam je nadohvat ruke, ali vam nekako uvek izmiče ta savšena nota za kojom žudite.

Ovog puta, odlučili smo da vam predstavimo najbolje mirise koji će oduševiti svaku osobu sa kojom se tokom jednog dana susretnete, a posebno  vašeg romantičnog partnera. Otkrijte ih u galeriji:

« 1 2 3 4 5 6 7 »

Luxury Experience