Tom Ford predstavlja kolekciju svojih najtraženijih mirisa

Ako volite dekadentne i luksuzne parfeme, onda oni koji nose potpis genijalnog Tom Forda verovatno predstavljaju savršenu opciju za vas…

Nakon predstavljanja asortimana opijajućih mirisa tokom godina, ovaj brend se još jednom vraća na scenu parfema, predstavljajući konsolidovanu kolekciju najboljih aroma ikada predstavljenih, u okviru ‘Private Blend Reserve Collection’ linije. Ovaj ansambl ograničenog izdanja umanjuje nam dileme kada se radi o odabiru samo jednog parfema koji bismo kupili, jer nam daje jedinstvenu priliku da posedujemo čak osam Tom Ford mirisa u jednom paketu.

Ekskluzivna kolekcija će sadržati Amber Absolute, sa hipnotišućim notama afričke esencije, labdanuma, hrastovine i vanile, Arabian Wood sa mešavinom cveća, začina, egzotičnih drvenastih aroma i orisa, Black Violet, koji kao što i ime govori, sadrži miris intenzivne ljubičice sa daškom osvežavajućih citrusa, Bois Marocain, sa dominantnim notama intenzivnog pačulija, vetivera i delikatnog Thuya drveta, Italian Cypress, sa toplom mešavinom citrusa, bosiljka i čempresa, Jonquille de Nuit, sa senzualnom cvetnom mešavinom, Rive de’ Ambre, sa notama jantara i Velvet Gardena, sa dekadentnim mirisom jasmina.

Svaka od ovih traženih mešavina može se kupiti kao deo ove kolekcije, ili posebno u formi flašice od 50 ml Eau de Parfum sa cenom od 320 dolara. Moramo napomenuti da cela kolekcija sa osam mirisa košta 2.560 dolara, a kako je u pitanju ograničeno izdanje, savetujemo vam da požurite.