Tom Ford Noir miris postaje još intenzivniji ovog leta

Tom Ford je proširio liniju mirisa Noir lansiranjem moćne verzije, Noir Extreme Parfum.

Tom Ford ovog leta lansira novi miris u okviru linije Noir – pod nazivom Noir Extreme Parfum. Novi miris je ažurirana verzija amber, drvenog gurmanskog Tom Ford Noir Extreme parfema koji je kreiran 2015. godine.  Pošto je postigao ogroman uspeh, kuća nije razmišljala dvaput da odgovori na zahtev potrošača. Stoga je Tom Ford najavio veličanstven povratak Noir Extreme parfema, ali ovog puta dajući voljenom mirisu bogatiju, koncentrisaniju iteraciju za muškarce.

Najavljen kao snažniji od originalnog Noir Extreme, Noir Extreme Parfum će u miks uneti povećanu koncentraciju začinskog kardamoma, prožet toplinom đumbira i bogatom senzualnošću zrna tonke i gvajaka. Kompozicija takođe sadrži povećanu dozu indijskog kardamoma kako bi se naglasio začinski karakter i vitalnost.

Miris se otvara severnoafričkim nerolijem i italijanskom mandarinom, kao i drugim citrusima, dok je cvetno srce bugarske ruže, cveta narandže i akorda jasmina u kontrastu sa slatkim indijskim akordom kulfi. Osnova sadrži kedar i gvajak, dok se tonka stapa sa akordima burbonske vanile, antilopa i kože.

Tom Ford je izvršio potpunu reviziju, ne samo koncentracije nota već i vizuelne prezentacije Noir Extreme parfema. Prethodna verzija parfemske vode predstavljena je u crnoj bočici sa zlatnim poklopcem dok se sada parfem može pohvaliti bočicom zlatne boje sa elegantnim crnim logoom na dnu, zadržavajući isti dizajn kao i prethodnik. Nova bočica će dodatno naglasiti luksuzniji i bogatiji aspekt mirisa, koji zaista priliči kraljevskoj porodici.

Luxury Experience