Tom Ford Beauty je lansirao kolekciju šminke Bitter Peach

Tom Ford Beauty je objavio „Bitter Peach“, veselu kolekciju šminke koja predstavlja savršen protivotrov za sive zimske dane.

Ukoliko volite Tom Ford Beauty voćno-cvetni parfem Private Blend Bitter Peach EDP, trebalo bi da pogledate novu kolekciju šminke „Bitter Peach“ koja će vam pomoći da 2022. započnete sa blistavom bojom.

Dajući slične slatke i senzualne vibracije, kolekcija inspirisana istoimenim mirisom nudi liniju šminke u istim nijansama breskve kao i prepoznatljiva bočica poznatog parfema.

Zvezda kolekcija je paleta senki Bitter Peach Eye Color Quad in Suspicion. Svilenkasto glatke i visoko pigmentisane nijanse mogu se koristiti za stvaranje izgleda inspirisanog zalaskom sunca ili neutralnih tonova. Paleta sadrži četiri harmonične svetlucave nijanse, uključujući ružičasto zlato, topli ćilibar i duboku bronzu, da vas provedu iz dana u noć.

Takođe možete da očekujete hidratantni ruž za usne Lip Color Matte u dve osnovne nijanse, senzualna neutralna Cherie i srednje tamno crvena Scarlet Rouge - obe daju savršeno pigmentisanu boju i baršunasti finiš.

Kolekcija je obogaćena i mirisnom svećom koja će vas opustiti svojim opojnim mirisom dok uživate u kreiranju savršenog makeupa.