Timoti Šalame je novi ambasador BLEU DE CHANEL mirisa

CHANEL sa zadovoljstvom najavljuje da je Timoti Šalame novi ambasador BLEU DE CHANEL mirisa.

Sa dinamičnom energijom, francusko-američki 27-godišnji glumac stekao je uglednu svetsku reputaciju, u samom početku svoje karijere. Pored svog smelog stila i šarma, Timote Šalame personifikuje vizionarski i oštar duh sledećeg poglavlja BLEU DE CHANEL: čoveka koji se ne ograničava na uobičajene granice koje život postavlja i gleda dalje od onoga što je vidljivo.

Neverovatan uspon Šalamea do međunarodnog priznanja počeo je njegovim otkrićem u filmu "Zovi me svojim imenom" iz 2017. godine. Ova uloga donela mu je nominaciju za Oskara za najboljeg glumca, čime je postao treći najmlađi nominovani u istoriji kategorije - među mnogim drugim cenjenim svetskim priznanjima.

BLEU DE CHANEL je njegova prva saradnja sa kućom CHANEL i prvi put je zvanični ambasador bilo kojeg modnog ili beauty brenda. Prkoseći predrasudama muške parfimerije, nadolazeća kampanja obeležava prekretnicu za glumca kao i za kuću CHANEL, otvarajući nova poglavlja za njega kao modernu ikonu i za BLEU DE CHANEL nasleđe.

Reklamna kampanja BLEU DE CHANEL sa Timotijem Šalameom u glavnoj ulozi, koju je snimio Mario Sorenti, biće objavljena u junu 2023. godine, nakon čega će na jesen biti objavljen film kampanje u režiji Martina Skorsezea.

Luxury Experience