The Amara: novi miris Van Cleef & Arpels inspirisan plantažama čaja

Van Cleef & Arpels predstavlja The Amara, najnoviji dodatak njihovoj luksuznoj kolekciji Collection Extraordinaire.

The Amara je zeleni cvetni miris koji vas vodi u laganu šetnju kroz plantaže čaja u ranim jutarnjim satima. Miris je sastavljen od bergamota, nane, ružičastog bibera, ruže, belog mošusa, kedra i drveta kašmira.

The Amara je rezultat saradnje između Van Cleef & Arpels i parfimera Kventina Biša, koji je poznat po svojoj sposobnosti da kreira originalne i moderne mirise. Biš je želeo da uhvati osećaj buđenja u harmoniji sa prirodom, gde se sunčevi zraci odbijaju od listova zelenog čaja i stvaraju svetlucavu atmosferu.

Miris je osvežavajući, ali u isto vreme elegantan i sofisticiran. Idealan je i za muškarce i za žene koji traže jedinstven i uravnotežen miris koji izražava njihovu ličnost i stil. The Amara je dostupna u količini od 75 ml parfemske vode u jednostavnoj i elegantnoj bočici koja je tipična za kolekciju Extraordinaire, koja je inspirisana prirodnim lepotama i retkim sastojcima. Kolekcija uključuje i druge mirise kao što su Néroli Amara, Orchidée Vanille, Bois Doré, Santal Blanc, Patchouli Blanc i drugi. Svaki od njih kreirao je renomirani parfimer i nudi jedinstveno iskustvo za sva vaša čula.

Luxury Experience