Tesa Tompson je novo lice Armani beauty

Tesa Tompson je izabrana za najnovije lice linije Armani Beauty.

Fotografisana od strane Mikaela Jansona, Tesa započinje saradnju sa brendom novom kampanjom za puder Luminous Silk. Takođe će se pojaviti u reklami za ruževe Lip Power.

Luminous Silk Foundation je lagana podloga koja dolazi u 40 nijansi kako bi odgovarala svim tonovima kože. Lip Power pruža intezivnu boju, celodnevnu udobnost i osećaj lagane težine, prožet zaštitnim, hranljivim uljima i pigmentima visokog intenziteta. Njegov jedinstveni aplikator u obliku kapljice čini nanošenje ruža vrlo jednostavnim i preciznim.

„Naše ideje o tome šta je lepo, kulturno, menjaju se i postaju inkluzivnije. Ono što volim kod brenda Armani  je način na koji osnažuje bilo koju vrstu žene da se oseća najbolje“, rekla je Tesa Tompson povodom nove saradnje.

Zvezda se pridružuje drugim ambasadorima brenda Giorgio Armani Beauty kao što su glumice Kejt Blanšet, Adria Arjona i modeli Barbara Palvin, Madisin Rian i Valentina Sampaio. Raznovrsna postava prikazuje žene sa sopstvenom verzijom jedinstvene lepote.

„Moja ideja o lepoti odnosi se na svaku ženu jer poboljšava njenu ličnost i jedinstvenost. Tesa Tompson me je pogodila blistavom energijom kojom odiše. Oduševljen sam što mogu da radim sa njom i izrazim novi aspekt ženskog kaleidoskopa Armani lepote“, kaže Đorđo Armani.