TERRA DI GIOIA - novi privlačan parfem kolekcije Gioia Giorgio Armani

TERRA DI GIOIA parfemska voda, topli miris stvoren u znak poštovanja prema duhu sunčanih zemalja koje gledaju na Mediteran.

Za TERRA DI GIOIA Giorgio Armani je crpio inspiraciju iz senzualnosti suncem obasjanih južnih sredozemnih zemalja, gde peščane dine ustupaju mesto jantarnim stenama koje se graniče sa prostranstvom okeana. Mirisna referenca TERRA DI GIOIA je talas koji miluje topli italijanski pesak, pogođen zrakom sunca koji se probija kroz oblake slične pamučnim pahuljicama. Evokativni miris, osvaja raspoloženje fascinantnih zemalja Mediterana i atmosferu divnog bega.

Puderast, snažan i blistav u isto vreme, TERRA DI GIOIA je kreiran oko cvetnog srca jasmina, koje je zagrejano kremastim akordom cvetova badema i oživljeno živopisnim drvećem ambera.

Sastavljen od strane parfimera Fabrice Pellegrin, Nathalie Lorson i Honorine Blanc TERRA DI GIOIA predstavlja novi i privlačan parfem kolekcije Gioia.

Ovaj blistavi cvetni miris otvara se iskričavim i nežnim akordom kruške, koji se stapa sa svežim citrusnim notama bergamota i esencije mandarine. U njegovom srcu nalazi se voćna i baršunasta infuzija jasmina grandiflorum iz Indije. U osnovi mirisa nalaze se mošus i jantarno drvo - oni stvaraju mekani i sveprisutni trag koji podseća na beskrajno milovanje.

Bočica TERRA DI GIOIA prati jedinstven i eliptičan dizajn bočica Gioia, napravljene da odražavaju oblike u prirodi. Elegantne obline i pastelni tonovi prenose autentičnu i savremenu ženstvenost.