Spremni za leto uz novi Nina Ricci parfem Nina Soleil

Spremite se da dočekate tople letnje dane u društvu nove kompozicije koja slavi život.

Nina Ricci predstavlja svoj novi parfem za maksimalnu harmoniju sa toplom sezonom godine. Svetla i smela interpretacija kultne parfemske vode otvara novo poglavlje u istoriji mirisa koji je već postao klasik.

Prethodnica Nine Soleil, Nina Rose, unela je posebnu svežinu zahvaljujući njenom citrusnom podtonu, dok Nina Soleil pokušava da ostane u skladu sa ovim raspoloženjem, ali unosi nešto svoje.

Ovu parfemsku vodu su njeni kreatori, Amandin Kler-Mari i Olivije Kresp, osmislili kao mirisno oličenje dolce vita - nije uzalud prototip mirisa postao čuveni francuski desert, Crème chantilly. U novini su citrusne, cvetne i orijentalne nijanse utkane u jednu gurmansku, baršunastu celinu kojoj je nemoguće odoleti.

Nestašluk, spontanost, razigrana elegancija - sve su to opisi Nina Soleil i osobu koja ga nosi, koja se ne plaši da progovori protiv bilo kakvih stereotipa i bukvalno razoruža druge svojim osmehom. Za laganu svežinu u zvuku mirisa zaslužna je kombinacija mandarine i bergamota, a gardenija daje prijatan puderast ton.

„Nakon što pomirišete miris Nine Soleil, odmah možete zakoračiti u leto i zamisliti sebe pod suncobranom na plaži u odličnom bezbrižnom raspoloženju. Mašta izvlači sveže tropske poslastice: kriške citrusa sa šlagom od vanile.”