Sloboda da budete najbolja verzija sebe - Idôle Aura by Lancôme

Sloboda da budete najbolja verzija sebe - u dugo očekivanom trećem lansiranju Idole-a.

Uspeh počinje samopouzdanjem. Jedinstvena ženstvenost svake devojke glavni je izvor njene nesalomljive snage, spremne da ukloni sve prepreke na svom putu i ​​osvoji najnepristupačnije vrhove. Prisustvo ove energije jasno dokazuje njenu snagu i otvorenost prema neograničenim mogućnostima. Nova Lancome Idole Aura oličava jedinstvo žena širom sveta i prevodi njihovu moć u jezik mirisnih nota.

Na kreiranju parfema su radile tri parfimerke - Shyamala Maisondieu, Adriana Medina-Baez i Nadege Le Garlantezec. Predstavile su svetu novu verziju svoje omiljene cvetno-chypre kompozicije koja je prožeta sunčevom svetlošću i toplinom koja spaja ljudska srca.

Senzualan i živahan u isto vreme, duet jasmina i ruže, naglašen je čistim, blistavim mošusnim akordom koji daje jedinstvenu toplinu mirisu. Očaravajući miris pokreću note burbon vanile i heliotropa.

„Kremast i delikatan, ovaj miris ima orijentalni karakter i zadivljujuću teksturu. On pomaže svakoj devojci da postane idol, osvetli druge svojom aurom i privuče ih. Nemoguće mu je odoleti“.