Sijajte kao dijamant uz prvi Christian Louboutin Beauty Cushion puder

Christian Louboutin Beauty nudi još jedan novitet: svoj prvi proizvod za kožu lica, Teint Fetiche Le Cushion.

Luksuzni proizvod će osvetliti vaš ten stvarnim dijamantskim česticama i zapravo možete sijati kao pravi dragulj!

Formula Teint Fetiche Le Cushion prepuna je vitamina B3, B5 i E za negu kože i natrijum hijaluronata. Svetlucava ulja se takođe dodaju kako bi se obezbedila baršunasta tekstura koja bez napora klizi preko vašeg lica. Nakon što se puder nanese na kožu, efekti sjaja se vide odmah i mogu da traju do 12 sati. Želite super besprekoran izgled šminke? Možete se odlučiti za srednju ili visoku pokrivenost da biste postigli super gladak ten. Povrh toga, puder takođe obezbeđuje SPF 30.

Teint Fetiche Le Cushion sa dijamantima nije jedina stvar koja je luksuzna. Čak je i pakovanje nesumnjivo otmeno sa svojim kitnjastim ručno rađenim dizajnom. Svaka kutija pudera je ručno vezena sa zlatnim grbom Christian Louboutin na crvenom filcu. Zbog svoje čvrste konstrukcije, Louboutin se može puniti godinama. Možete ga koristiti i kao torbicu za nakit ako želite.

Louboutin Beauty Teint Fetiche Le Cushion dostupan je u pet nude nijansi koje su prilagođene svetlim do srednjim tonovima kože sa neutralnim, hladnim i toplim tonovima. 

Luxury Experience