Sephora i Muzej sladoleda predstavljaju neobičnu kolekciju

Da li ste bili u prilici da posetetite ili ste možda čuli za eklektični Muzej sladoleda (Museum of Ice Cream) koji se nalazi u Njujorku, Los Anđelesu, San Francisku i Majamiju?

Obilazak ovog muzeja koji ima šest soba, otpočinje besplatnim sladoledom, a nastavlja se obilaskom prostorije ispunjene jestivim balonima koji golicaju posetioce, dok se njihovi glasovi zbog helijuma transformišu. 

Najveća atrakcija je veliki bazen sa 11.000 raznobojnih jestivih ukrasa za kolače, a na postavljenom uputstvu piše: „Zamislite želju i zaronite na sopstveni rizik. Upozorenje: Može izazvati spontanu sreću“.

U muzeju postoji i čokoladna dvorana koja se nalazi iza satenske braon zavese, a u okviru nje je fontana sa čokoladom.

Ukoliko niste do sada putovali u Ameriku, muzej je takođe moguće obići i virtuelno, zahvaljujući Instagram postovima na istoimenom profilu, postavljenih iz ovog čudnovatog muzeja.

Da stvari budu još zanimljivije, brend Sephora sada predstavlja make-up aksesoare inspirisane čitavom đelato serijom. Na jedan zabavan način, dva brenda nam predstavljaju razigranu i kreativnu kolekciju koja sadrži četke za šminku, veštačke trepavice u nijansama sladoleda, ruževe i sjajeve za usne, kao i aksesoare poput I Scream Charm narukvice.

Proizvodi koji će vas sigurno oduševiti su set od 5 četkica za šminkanje, pod nazivom The Sprinkle Pool Brush Set u odgovarajućoj torbici, zatim mirisni sjajevi za usta Let Them Eat Popsicles Lip Set, senke za oči Dream Team Pigment Palette, i kolorističke veštačke trepavice u nijansama duge, Rainbow Sherbet.

Jedva čekamo da isprobamo ovu kolekciju, a vi?

Izvor Luxury Launches