Savršeni Tom Ford mirisni noviteti

Tom Ford nas očarava svojom linijom parfema duže od deset godina…

Otkrivajući još jedno od svojih čuda, slavni brend je skoro predstavio Tuscan Leather Intense i Sole di Positano Acqua, dva najnovija mirisa za muškarce i žene. Obogaćen notama citrusa i voća, Sole di Positano Acqua miris će vas odmah podsetiti na leto, dok će vas Tuscan Leather Intense oduševiti svojom drvenastom esencijom.

Glavni akordi Sole di Positano su uglavnom cvetni, citrusni i zeleni, dok parfem savršeno odgovara i onima koji vole drvenaste i aromatične mirise. Lansiran ranije ove godine, Sole di Positano Acqua je idealan za one koji uživaju u svežim aromama i koji uvek žele da prikažu sebe u najboljem svetlu. Tuscan Leather je sa druge strane snažni miris sa originalnom mešavinom sveže i slatke davane.

Kao egzotična mešavina vrhunskih sastojaka, Sole di Postano Acqua poseduje gornje note lista limuna i mandarine u sredini, sa baznim notama ylang-ylanga, jasmina, ljiljana i cveta pomorandže. Njegov suparnik, Tuscan Leather, sastoji se od drvenastih aroma sandaolovine, mahovine i mošusa.

Sole di Positano Acqua parfem dostupan je u verzijama od 50 ml Eau de Parfum sa cenom od 125 dolara i 100 ml Eau de Parfum od 175 dolara, dok se Tuscan Leather prodaje za 330 i 840 dolara, u verzijama od 50 i 250 ml Eau de Parfum.