Savršene usne za poljupce

Ne postoji žena na čitavom svetu koja nije provela čitavu večnost tražeći tu savršenu nijansu crvenog karmina, koja će njene usne, osmeh i stav učiniti moćnijim, markantnijim i snažnijim…

Po svemu sudeći, Dior brend želi da nam olakša tu potragu iduće godine lansirajući svoje nove beauty proizvode. Ova kuća mode spremna je da preobrazi ikonične Rouge Dior karmine i njihovo pakovanje, istovremeno lansirajući Rouge Dior Satin balsam za usne.

Novi predmet za negu vaših usana napravljen je od 95 % sastojaka prirodnog porekla, poput ekstrakta crvenog božura, cveta nara i shea putera koji će raditi zajedno kako bi hidrirali, nahranili i poboljšali izgled vaših usana. Dolazeći u univerzalnoj nijansi, 000 Diornatural, proizvod je pogodan za sve tonove kože.

Pored toga, Piter Filips, Dior Makeup kreativni direktor otkrio je da će Rouge Dior doći u novom dopunjivom pakovanju sa odvažnim, modernim dizajnom. Dostupan u 72 nijanse i četiri različita finiša, ovaj proizvod je pun sastojaka koji neguju usne, baš kao i prethodno pomenuti balsam.

Kako saznajemo, noviteti će već od 1.januara moći da se kupe u Dior Beauty buticima i online, dok će dopunske nijanse biti lansirane petnaest dana kasnije.