Savršena završnica ove godine - Armani Lei & Lui parfemi

Kako mnogi kažu, ne postoji bolji poklon za Novu godinu od savršenog parfema, koji će pokazati koliko poznajete osobu kojoj poklanjate…

Armani par parfema, Emporio Armani Lei i Lui, po prvi put su predstavljeni 1998.godine u saradnji sa Danijelom Andrijer, Alanom Astorijem i Karlosom Benaimom. Parfemi su bili neverovatno popularni tokom devedesetih i dvehiljaditih godina, a iz prodaje su povučeni početkom dvehiljadedesetih. Sada, ovaj brend planira da ih vrati na scenu i oduševi brojne svoje fanove, ali naravno, u osveženoj, savremenoj verziji, koja u svom pakovanju sadrži do 70% manje plastike, u skladu sa ekološkom održivošću brenda.

Emporio Armani Lei

Ovaj parfem opisuje se kao miris za žene koje su uvek u pokretu, a sadrži puderasto “florijentalne” kompozicije. Sa jedne strane, on je elegantan, izabalansiran i markantno moćan, dok je sa druge nežan i intiman, poput druge kože. Kombinacija delikatnog cveća, heliotropa i badema, uz nežne tragove vanile i kedrovine, stvara savršenu harmoniju svežine i zavodljivosti.  

Gornje note: kruška, citrusi

Srce: Heliotrop, jasmin, kardamom

Baza: beli mošus, kedrovina, jantar, vanila, badem

Emporio Armani Lui

Ovaj miris je senzualan, orijentalno-drvenasti, a inspirisan je savremenom muževnošću. Njegova kompozicija, sa prirodnom mešavinom japanskog juzua, nane i kardamoma, takođe sadrži dragocene drvenaste note i topli mošus.

Gornje note: japanski juzu, kardamom, nana

Srce: koren orisa, muskatni oraščić, ruža

Baza: beli mošus, vetiver, sandalovina, tonka