Savršena kolekcija za negu kože Tom Ford brenda

Šminka je svakako sjajna stvar, ali nega kože vam mora biti na prvom mestu…

Sa brojnim alatima i proizvodima koji su nam u današnje vreme dostupni, prava je šteta ne koristiti ih. Proizvodi za negu kože su trenutno popularniji nego ikada. Pre nekog vremena, Kajli Džener je lansirala svoju liniju proizvoda za negu kože, ali sada imamo još jednog igrača na ovom terenu, koji donosi svoju najbolju igru. U pitanju je Tom Ford, koji nam uvek pruža najbolje kada se radi o modi, šminkanju ili nezi.

Kada su vaši standardi visoki i ne želite da koristite ono što svi drugi imaju u svojim kolekcijama, Tom Ford je definitivno najbolja opcija. On uvek ide jedan korak dalje od drugih, kao što je to uradio i ovog puta, angažujući tim naučnika sa kojima je kreirao avangardnu, luksuznu laboratoriju, koja će nam ponuditi najbolje od najboljeg kada se radi o nezi kože.

Evo šta je on imao da kaže na tu temu: “Moja vizija je spoj vrhunske nauke u polju nege kože i pravog luksuza, kojim želim da kreiran transformativni režim za negu bez obzira na tip kože ili pol. Baš zato sam osnovao Tom Ford Research. Radeći blisko sa timom naučnika, razvio sam nešto što je zaista neverovatno i pruža vidljive rezultate. Za početak, nudimo dva proizvoda – Serum koncentrat koji će poboljšati teksturu, ten i sjaj vaše kože, i Crème koncentrat, odnosno hidratantnu kremu koja će vam pomoći da uklonite fine linije i bore, dajući svojoj koži više energije”.

Tajna njegovih magičnih proizvoda zapravo nije nikakva tajna. Svi sastojci su jasno naznačeni, a uz to je objašnjeno i na koji način oni poboljšavaju kvalitet vaše kože.