Savršen za sva vremena: Guerlain Cherry Blossom 2020 Millesime

Da li biste mogli da odaberete jednu stvar vezanu za novi Guerlain Cherry Blossom 2020 Millesime parfem, koja vam se najviše dopada?

Da li je to miris ili bočica u kojoj se on nalazi? Sigurni smo da vam donošenje te odluke neće lako pasti, ali možemo vam donekle pomoći informacijom da je u pitanju parfem ograničenog izdanja. Guerlain Cherry Blossom 2020 Millesime je dizajniran u saradnji sa kućom aksesoara, Maison Massillon, koja je specijalizovana za kreaciju delikatnih, unikatnih dela od porcelana. Sam miris je inspirisan slavnim japanskim hanami običajem, koji uključuje uzgajanje predivnih sakura stabala. Nos koji stoji iza ovog parfema je ni manje ni više Žan-Pol Gerlan, koji je univerzumu žena podario cvetni miris koji je nemoguće ignorisati.

Gornje note parfema se sastoje od bergamota i zelenog čaja, a praćene su predivnim cvetovima kao što su ljiljan, trešnja i jasmin, uz bazu od belog mošusa. Bočica u kojoj se parfem nalazi dekorisana je graničicama sakure napravljene od porcelana bele i roze boje, sa svilenkastim završnim detaljima. Ornamentni pupoljci na flašici napravljeni su od 24-karatnog zlata.

Na kraju, možemo reći još je da Cherry Blossom 2020 Millesime Limited Edition parfem dostupan u varijanti od 145 mililitara, dok će samo 200 biti dostupno za kupovinu, u Japanu i online.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion