Šarmantna Too Faced praznična kolekcija

Leto je skoro pa i zvanično završeno, a brojni brendovi se već sada okreću prazničnim sezonama i specijalnim izdanjima koja ih prate…

Too Faced se upravo pridružio toj grupi, predstavljajući sasvim novu Holiday 2019 kolekciju, sa tematikom kolačića od đumbira. Bronzed & Kissed setovi sadrže topli braon bronzer, jarko crveni karmin i svetlucavi neseser za šminku u obliku keksića od đumbira. Dve nove palete dolaze u vintage inspirisanom limenom pakovanju. Gingerbread Extra Spicy paleta senki ograničenog izdanja sadrži 18 tonova toplih mat i svetlucavih nijansi, dok Hot Buttered Rum Face & Eyes paleta sadrži šest senki i dva hajlajtera.

Too Faced Melted Matte Liquified Matte Longwear karmin dolazi u dve narandžasto-braon i crveno-braon nijanse. Ako tražište glamurozniju opciju za sezonu prazničnih zabava koja je za sada daleko od nas, Rich & Dazzling Christmas Treats Gloss set je savršen za vas. Nudeći nam prozirnu Peppermint Bark, bronzanu Eggnog, tamno crvenu Spice Cake i jarko roze Sugar Plumb varijantu, mini sjajevi za usne dolaze u pravom Too Faced stilu, sa mirisima koji su inspirisani njihovim nazivima.

Nova kolekcija će biti zvanično lansirana 19.septembra.