Šarliz Teron u novoj kampanji Dior J’Adore Parfum D'Eau

Kuća Dior je predstavila svoj prvi parfem bez alkohola i na bazi vode, J’Adore Parfum D’Eau, koji je iz linije njihovog najpoznatijeg parfema J’Adore.

U kampanji se pojavljuje J'Adore ambasadorka Šarliz Teron, koja će zvanično biti viđena u najnovijem setu reklama od septembra. Ova najnovija najava pariskog brenda menja igru, jer je brend proizveo svoju genijalnu formulu kroz patentirani proces nano-emulzije koji uključuje integraciju visoke koncentracije cvetnih ulja i vode pod visokim pritiskom.

Pre formulacije parfema, nije bilo moguće proizvesti efikasan miris bez alkohola. Dior, poznato ime u industriji mode i lepote, poznat je po svojim inovacijama i nastavlja da nudi luksuzne proizvode.

Na prvoj fotografiji reklamne kampanje koja najavljuje novi parfem, glumica Šarliz Teron, pozira naga sa zlatnom ogrlicom oko vrata, dok grli J'Adore bocu parfema koja prekriva njeno telo.

J'Adore Parfum D'Eau, najnovija ponuda ovog brenda, je dugotrajni parfem koji je kreiran od sjajne mešavine cveća uključujući cvet narandže, sambac jasmin, ružu Damasc i magnoliju. Svi sastojci su organski dobijeni kroz Diorov program održivosti “Beauty As a Legacy”. Osvežavajući miris izaziva osećaj kao da lebdite kroz polje cvetova narandže.

 J’Adore Parfum D’Eau se prodaje po ceni od 118 dolara i dostupan je na sajtu brenda Dior.

Luxury Experience