San makeup kolekcionara – Chanel palete senki inspirisane tvidom

U susret jesenjoj sezoni, Chanel predstavlja neodoljivu kolekciju senki koja je inspirisana omiljenom tkaninom Gabrijele Šanel.

Tvid je neraskidivo povezan sa modnom kućom Chanel otkako je Koko Šanel od grube tkanine napravila najženstvenije odevne komade pre skoro jednog veka. Njene prve kreacije od tvida sada služe kao inspiracija za kolekciju senki Chanel Beauty 2022, Les 4 Ombres Tweed.

Novim lansiranjem, kultna paleta senki Les 4 Ombres prolazi kroz poseban „tvid tretman“ i četiri ekskluzivne kreacije prikazuju uzorak tvida utisnut na površini svake nijanse. Unutar svake palete, harmonične četiri boje odražavaju kreativnu vrednost tkanine.

Kolekcija uključuje Tweed Fauve, kombinaciju zemljanih i vatrenih nijansi. Cigla narandžasta, braon, satensko koralna i ćilibar zlatna donose sjaj i toplinu očima. Tu je i Tweed Cuivre sa svetlucavom ljubičastom, bakarno smeđom, zlatnom i bronzanom. Ove nijanse evociraju na bogatstvo plemenitih metala koji su bili veoma dragi Gabrijeli Šanel.

Ako više volite ružičaste i ljubičaste tonove senki, ne propustite Tweed Pourpre koja će vam omogućiti da uz malo kreativnosti stvorite romantičan izgled. Na kraju dolazi Tweed Brun Et Rose sa četiri prirodna braon i bež tona koja su savršena za svaku priliku.

Da bi kolekcija bila još posebnija, svaka paleta senki dolazi sa prekrasnom odgovarajućom navlakom od tvida. Navlake je izradio atelje Lesage, koji je deo svih Chanelove Metiers d’art kolekcija.

Predivne senke inspirisane lepotom tvida dopunjuju i dve nove nijanse Stylo Yeux Waterproof ajlajnera. Izaberite Cuivre Dore (bakar) ili Bois Noir (tamnobraon) da dodate intenzitet očima.

Limitirana kolekcija senki Les 4 Ombres Tweed biće dostupna od 1. septembra 2022. u Chanel Fragrance & Beauty buticima, kao i na sajtu brenda.

Luxury Experience